Spagečiai su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su moliūgais

Moliūgas vadinamas natūraliu multivitaminu, nes yra labai naudingas. Moliūgą sudarančios medžiagos nepraranda savo savybių net po terminio apdorojimo. Spagečius su moliūgais pagrįstai galima laikyti egzotišku makaronų variantu, nes ši daržovė ne per dažnai naudojama kaip papildomas ingredientas. Ir veltui - spagečiai su moliūgais būna labai švelnūs, malonaus aromato ir šiek tiek salstelėjusio skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su moliūgais Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Palaukite, kol puode užvirs vanduo, pasūdykite ir sudėkite makaronus, tada vadovaukitės ant pakelio pateiktais nurodymais. Pabaigoje nusunkite vandenį ir palikite spagečius atvėsti.

Žingsnis 2

Spagečiai su moliūgais Žingsnis 2
Paruoškite moliūgą. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir kepkite česnako skilteles, kol jos taps auksinės spalvos. Tada atsargiai išimkite česnakus iš keptuvės ir sudėkite moliūgą. Kepkite 5-6 minutes, kol moliūgas suminkštės. Tada į moliūgą supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pipirų. Supilkite smulkiai supjaustytas žoleles ir viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Spagečiai su moliūgais Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus. Į išvirtą moliūgą sudėkite spagečius, kruopščiai išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos