Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su moliūgais
Moliūgas vadinamas natūraliu multivitaminu, nes yra labai naudingas. Moliūgą sudarančios medžiagos nepraranda savo savybių net po terminio apdorojimo. Spagečius su moliūgais pagrįstai galima laikyti egzotišku makaronų variantu, nes ši daržovė ne per dažnai naudojama kaip papildomas ingredientas. Ir veltui - spagečiai su moliūgais būna labai švelnūs, malonaus aromato ir šiek tiek salstelėjusio skonio.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Palaukite, kol puode užvirs vanduo, pasūdykite ir sudėkite makaronus, tada vadovaukitės ant pakelio pateiktais nurodymais. Pabaigoje nusunkite vandenį ir palikite spagečius atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite moliūgą. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir kepkite česnako skilteles, kol jos taps auksinės spalvos. Tada atsargiai išimkite česnakus iš keptuvės ir sudėkite moliūgą. Kepkite 5-6 minutes, kol moliūgas suminkštės. Tada į moliūgą supilkite grietinėlę, įberkite druskos ir pipirų. Supilkite smulkiai supjaustytas žoleles ir viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus. Į išvirtą moliūgą sudėkite spagečius, kruopščiai išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.
Kategorijos