Publikavimo data: 2024-06-08
Spagečiai su morkomis
Spagečiai dažniausiai patiekiami su pomidorų padažu ir malta mėsa. Tačiau šį taip mėgstamą makaronų gaminį galima puikiai papildyti ir kitomis daržovėmis. Pavyzdžiui, galite paruošti tokį patiekalą kaip spagečiai su morkomis. Jis ruošiamas nededant mėsos, todėl tinka tiems, kurie laikosi pasninko, taip pat vegetarams. Į spagečius dedamas kario prieskonis paryškina morkų skonį, o bazilikas puikiai atskleidžia šviežių pomidorų skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Išvirkite spagečius pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol jie taps al dente. Kadangi skirtingų gamintojų spagečių virimo laikas gali skirtis, patikrinkite ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Troškinkite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir retkarčiais pamaišydami troškinkite ant vidutinės ugnies 3-5 minutes, kol taps permatomas. Sudėkite morkas ir karį, gerai išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes, kol morkos suminkštės. Sudėkite pomidorus ir bazilikus. Prireiks dar 2-3 minučių, kol pomidorai suminkštės.
Žingsnis 3
Sumaišykite spagečius ir daržoves. Sudėkite spagečius į daržoves, išmaišykite ir troškinkite 3-4 minutes.
Kategorijos