Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su namine malta mėsa
Spagečiai su namine malta mėsa yra universalus ir populiarus patiekalas. Galite naudoti bet kokią maltą mėsą: kiaulieną, jautieną, mišrainę. Dietinesni variantai - vištiena arba kalakutiena. Paprasčiausia patiekti mėsos faršą ant spagečių. Arba galite būti išradingi ir spagečius su malta mėsa iškepti orkaitėje, pridėję pomidorų padažo ir tarkuoto sūrio. Sūrį geriau imti kietųjų rūšių, pavyzdžiui, čederio. Jis galutiniam patiekalui suteiks lengvą riešutų skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos padažą. Įkaitinkite keptuvę, sudėkite maltą mėsą. Kepkite maišydami, kol įgaus rudą spalvą (7-10 minučių). Tada supilkite padažą, gerai išmaišykite, sumažinkite ugnį iki silpnos ir užvirinkite.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir užvirinkite. Suberkite spagečius ir virkite, kol suminkštės (7-9 min.). Tuomet nukoškite skystį.
Žingsnis 3
Iškepkite spagečius. Sudėkite pagrindus, sudėkite į karščiui atsparų indą, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Dėkite į orkaitę 30 minučių.
Kategorijos