Spagečiai su namine malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su namine malta mėsa

Spagečiai su namine malta mėsa yra universalus ir populiarus patiekalas. Galite naudoti bet kokią maltą mėsą: kiaulieną, jautieną, mišrainę. Dietinesni variantai - vištiena arba kalakutiena. Paprasčiausia patiekti mėsos faršą ant spagečių. Arba galite būti išradingi ir spagečius su malta mėsa iškepti orkaitėje, pridėję pomidorų padažo ir tarkuoto sūrio. Sūrį geriau imti kietųjų rūšių, pavyzdžiui, čederio. Jis galutiniam patiekalui suteiks lengvą riešutų skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
231 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su namine malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite mėsos padažą. Įkaitinkite keptuvę, sudėkite maltą mėsą. Kepkite maišydami, kol įgaus rudą spalvą (7-10 minučių). Tada supilkite padažą, gerai išmaišykite, sumažinkite ugnį iki silpnos ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Spagečiai su namine malta mėsa Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir užvirinkite. Suberkite spagečius ir virkite, kol suminkštės (7-9 min.). Tuomet nukoškite skystį.

Žingsnis 3

Spagečiai su namine malta mėsa Žingsnis 3
Iškepkite spagečius. Sudėkite pagrindus, sudėkite į karščiui atsparų indą, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Dėkite į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos