Publikavimo data: 2024-03-27
Spagečiai su pesto
Sultingi, aromatingi spagečiai su pesto padažu - puikus garnyras pietums ar vakarienei. Spagečiai gali būti karštas patiekalas vieni, be priedų, sotūs ir aromatingi, jie bus vertinami prie jūsų stalo. Patiekalo paruošimas užima minimaliai laiko, šio garnyro derinimas su karštais paukštienos, žuvies, mėsos patiekalais bus idealus variantas vakarienei. Patiekalas puikiai dera su prieskoniais ir žolelėmis, pagal jūsų skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius šiek tiek pasūdytame vandenyje, geriausiai iki al dente. Stebėkite, kad spagečiai nepervirtų ir nesuliptų.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus sudėkite virtus spagečius. Supilkite pesto padažą, išmaišykite ir troškinkite 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Pagal skonį įberkite smulkintų graikinių riešutų, druskos ir pipirų. Pagardinkite smulkintomis šviežiomis žolelėmis. Visus ingredientus sumaišykite ir palikite troškintis dar 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Išvirusius spagečius sudėkite į lėkštes, patiekite karštus, patiekalą galite gardinti bazilikais, vyšniniais pomidoriukais arba balzaminiu padažu pagal savo skonį. Gero apetito!
Kategorijos