Publikavimo data: 2024-06-08
Spagečiai su pesto padažu
Italų virtuvė visame pasaulyje populiari dėl savo išskirtinių, tačiau paprastų receptų. Jau vien dėl picos verta pasigrožėti. Kitas paprastas, bet labai gardus patiekalas - spagečiai su pesto padažu. Vieno šio padažo recepto nėra. Tradicinė itališka pesto versija gaminama iš bazilikų, piano sėklų, kietojo sūrio ir sviesto. Šiandien kiekviena šalis turi savo padažo receptą.
Žingsnis 1
Užvirkite spagečius. Užvirkite vandenį ant didelės ugnies, šiek tiek pasūdykite. Suberkite makaronus ir virkite 7-8 minutes arba tiek, kiek nurodyta ant pakelio. Nusausinkite per sietelį.
Žingsnis 2
Paruoškite pesto. Blenderiu sutrinkite česnaką ir kedro riešutus, įberkite druskos ir bazilikų. Dar kartą susmulkinkite. Įmaišykite parmezaną ir alyvuogių aliejų, įjunkite prietaisą.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius su pesto padažu. Sumaišykite spagečius ir padažą iki vientisos masės. Pagardinkite pipirais.
Kategorijos