Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su pienu
Makaronų gerbėjai tikrai įvertins spagečių su pienu receptą. Patiekalas ruošiamas paprastai ir greitai - keptuvėje. Jei norite patiekalo pagal geriausias itališkos virtuvės tradicijas, naudokite spagečius iš kietųjų kviečių. Jie gerai išlaiko savo formą ir neišverda. Pieno padažui reikės sūrio - geriau imti kietųjų veislių. Pavyzdžiui, olandiško, rusiško, čederio. Jei norite pagardinti padažą, įberkite į jį šiek tiek muskato riešuto ir maltų pipirų.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius piene. Supilkite pieną į gilią keptuvę arba sunkiu dugnu puodą, užvirinkite ir pagardinkite trupučiu druskos. Išvirkite spagečius, jei reikia, suplėšykite juos į gabalėlius. Virkite, kol išvirs, apie 7-9 minutes. Nepamirškite retkarčiais pamaišyti. Tikslią gaminimo trukmę rasite ant pakuotės.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite kepti. Į indą su spagečiais sudėkite sviestą ir leiskite jam ištirpti. Sudėkite sūrį, pagardinkite pipirais, išmaišykite ir išjunkite kaitlentę.
Kategorijos