Publikavimo data: 2025-08-18
Spagečiai su pomidorų ir mėsos padažu
Ne tik italai moka skaniai paruošti spagečius. Daugelis šeimininkių jau seniai sugeba užmerktomis akimis išvirti ir carbonara, ir bolognese. Ir kiekviena į tradicinį receptą įneša savų bruožų. Bolonija yra labai skani, bet jei į ją įpilsite šaukštą grietinės, klasikinis padažas suspindės naujai ir patiks kiekvieno gardėsio mėgėjui.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą ir išmaišykite, mentele sutrupindami didesnius maltos mėsos gabalėlius.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorus, išmaišykite. Kepkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 4
Įdėkite džiovintų žolelių. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Įpilkite vandens, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 20 minučių.
Žingsnis 6
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Išvirkite spagečius pagal instrukcijas.
Kategorijos