Spagečiai su pomidorų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su pomidorų padažu

Spagečiai su pomidorų padažu yra vienas iš itališkų makaronų patiekimo variantų. Tačiau, be padažo, patiekalas skiedžiamas kitais ingredientais: saldžiosiomis paprikomis, prieskoniais ir cukrumi, kuris naudojamas svogūnams karamelizuoti. Dėl neįprastų skonių derinių spagečiai gaunami švelnūs, kvapnūs ir saikingai rauginti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su pomidorų padažu Žingsnis 1
Užvirkite spagečius. Į puodą supilkite šaltą vandenį ir pasūdykite. Pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Tada sudėkite spagečius ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.

Žingsnis 2

Spagečiai su pomidorų padažu Žingsnis 2
Paruoškite pomidorų padažą. Į įkaitintą keptuvę suberkite smulkintą svogūną ir kelias minutes pakepinkite. Suberkite cukrų, po to supilkite saldžiąją papriką. Po 2 minučių sudėkite smulkintą česnaką, vandenį, pomidorų pastą, druską, pipirus ir lauro lapą. Uždenkite mišinį dangčiu ir palikite troškintis 15 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Spagečiai su pomidorų padažu Žingsnis 3
Sudėkite spagečius. Sudėkite išvirtus makaronus į pomidorų padažą ir gerai išmaišykite. Rekomenduojama išimti lauro lapą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos