Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su pomidorų padažu
Spagečiai su pomidorų padažu yra vienas iš itališkų makaronų patiekimo variantų. Tačiau, be padažo, patiekalas skiedžiamas kitais ingredientais: saldžiosiomis paprikomis, prieskoniais ir cukrumi, kuris naudojamas svogūnams karamelizuoti. Dėl neįprastų skonių derinių spagečiai gaunami švelnūs, kvapnūs ir saikingai rauginti.
Žingsnis 1
Užvirkite spagečius. Į puodą supilkite šaltą vandenį ir pasūdykite. Pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Tada sudėkite spagečius ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
Žingsnis 2
Paruoškite pomidorų padažą. Į įkaitintą keptuvę suberkite smulkintą svogūną ir kelias minutes pakepinkite. Suberkite cukrų, po to supilkite saldžiąją papriką. Po 2 minučių sudėkite smulkintą česnaką, vandenį, pomidorų pastą, druską, pipirus ir lauro lapą. Uždenkite mišinį dangčiu ir palikite troškintis 15 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Sudėkite spagečius. Sudėkite išvirtus makaronus į pomidorų padažą ir gerai išmaišykite. Rekomenduojama išimti lauro lapą.
Kategorijos