Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su pomidorų pasta
Išradingi virėjai yra sukūrę šimtus makaronų receptų. Spagečiai su pomidorų pasta yra vienas iš greičiausiai pagaminamų. Patiekalas bus paruoštas patiekti ant stalo ne vėliau kaip per 15 minučių. Be makaronų ir pomidorų pastos, į sudėtį galima dėti sūrio ir alyvuogių. Rinkdamiesi alyvuoges parduotuvėje pirmenybę teikite prekėms stikliniuose induose. Taip galėsite įsitikinti produkto kokybe. Atkreipkite dėmesį į alyvuogių galiojimo laiką: kuo jis ilgesnis, tuo daugiau konservantų jose yra.
Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Įmeskite spagečius į verdantį vandenį, įpilkite alyvuogių aliejaus. Tai neleis makaronams sulipti. Virkite, kol bus al dente, tikslią virimo trukmę nurodykite ant gaminio pakuotės.
Žingsnis 2
Kol spagečiai verda, susmulkinkite padažui skirtus ingredientus. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais, o sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 3
Sudėkite produktus ir baigkite gaminti. Nusausinkite spagečių keptuvę, sudėkite tarkuotą parmezaną, pomidorų pastą ir alyvuogių skilteles. Česnako skiltelę išspauskite per presą. Alyvuogių skystį sumaišykite su paprastu vandeniu santykiu 1/1, kad susidarytų 50 ml. Supilkite į keptuvę ir maišydami virkite 1 minutę.
Kategorijos