Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su sojų padažu
Kiekvienas Italijos regionas turi savo tradicinius spagečių patiekalus. Spaghetti aglio e olio - tai Neapolio tradiciniai makaronai su aliejumi ir česnakais. Pietuose sukurti Spaghetti alla puttanesca su pomidorais, alyvuogių aliejumi, česnakais, alyvuogėmis ir kaparėliais. Centriniuose regionuose ir Romoje labai populiarūs Spaghetti alle vongole - makaronai su moliuskais. Sojų padažas suteikia spagečiams azijietiško atspalvio, suteikia skoniui pikantiškumo ir subalansuotumo, jį vertina gurmanai ir neįprastų skonių mėgėjai.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Dideliame puode užvirinkite pasūdytą vandenį. Spagečius virkite 8 minutes ir nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Gilioje keptuvėje augaliniame aliejuje 3 minutes pakepinkite česnaką ir svogūną. Į svogūnus sudėkite paprikas ir pievagrybius ir kepkite 10 minučių, nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Paruoškite makaronus. Į daržoves įpilkite sojų padažo ir sudėkite spagečius. Kruopščiai išmaišykite. Palikite 3 minutes pastovėti po dangčiu.
Kategorijos