Spagečiai su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su sojų padažu

Kiekvienas Italijos regionas turi savo tradicinius spagečių patiekalus. Spaghetti aglio e olio - tai Neapolio tradiciniai makaronai su aliejumi ir česnakais. Pietuose sukurti Spaghetti alla puttanesca su pomidorais, alyvuogių aliejumi, česnakais, alyvuogėmis ir kaparėliais. Centriniuose regionuose ir Romoje labai populiarūs Spaghetti alle vongole - makaronai su moliuskais. Sojų padažas suteikia spagečiams azijietiško atspalvio, suteikia skoniui pikantiškumo ir subalansuotumo, jį vertina gurmanai ir neįprastų skonių mėgėjai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.74/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su sojų padažu Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Dideliame puode užvirinkite pasūdytą vandenį. Spagečius virkite 8 minutes ir nusausinkite sietelyje.

Žingsnis 2

Spagečiai su sojų padažu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Gilioje keptuvėje augaliniame aliejuje 3 minutes pakepinkite česnaką ir svogūną. Į svogūnus sudėkite paprikas ir pievagrybius ir kepkite 10 minučių, nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Spagečiai su sojų padažu Žingsnis 3
Paruoškite makaronus. Į daržoves įpilkite sojų padažo ir sudėkite spagečius. Kruopščiai išmaišykite. Palikite 3 minutes pastovėti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos