Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su sūrio padažu
Spagečiai su sūrio padažu yra toks skanus patiekalas, kad vargu ar kas nors jo atsisakys. Svarbiausia - tinkamai išvirti spagečius, kad jie nebūtų pervirti ir nesuliptų. Tam yra keletas paslapčių. Gerai išlaiko savo formą verdant makaronus tik iš kietųjų kviečių veislių. Virkite juos dideliame kiekyje vandens. Proporcijos tokios: 1 litrui vandens, 100 g spagečių ir arbatiniam šaukšteliui druskos (galite padidinti pagal skonį). Paruoštas produktas neplaunamas, o tik sumaišomas su aliejumi.
Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Virkite produktą, kol visiškai išvirs, 8-10 minučių. Nusunkite vandenį. Spagečius sumaišykite su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrio padažą. Miltus pakepinkite sausoje keptuvėje. Plona srovele supilkite pieną ir greitai maišykite. Neturi likti gumuliukų. Kai pieno mišinys šiek tiek sutirštės, supilkite tarkuotą sūrį. Maišykite, kol sūris visiškai ištirps. Sumaišykite su džiovintomis petražolėmis, pipirais ir sviestu. Palaukite, kol sviestas ištirps.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius su sūrio padažu. Išvirusius makaronus sumaišykite su karštu padažu.
Kategorijos