Publikavimo data: 2024-03-27
Spagečiai su sūriu ir grietinėle
Visame pasaulyje žinomas Italijos nacionalinis pasididžiavimas - spagečiai su sūriu ir grietinėle! Spagečiai yra populiariausia italų perkama makaronų rūšis. Ir ne veltui! Juos derindami su įvairių rūšių mėsa, jūros gėrybėmis ir padažais, gauname daugybę gardžiausių itališkų patiekalų variantų. O derinys su tarkuotu kietuoju sūriu ir dviguba grietinėle suteiks patiekalui subtilesnį skonį!
Žingsnis 1
Česnaką sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Išvirkite makaronus.
Žingsnis 4
Kai vanduo užvirs, virkite 5-7 minutes, kol bus al dente.
Žingsnis 5
Paimkite gilią keptuvę. Patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite tarkuotą česnaką.
Žingsnis 6
Sutrinkite rūgštynių lapus ir sudėkite juos į keptuvę.
Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 8
Į keptuvę įpilkite šiek tiek vandens, kuriame virė makaronai.
Žingsnis 9
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 10
Į keptuvę supilkite grietinėlę.
Žingsnis 11
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 12
Sudėkite tarkuotą sūrį.
Žingsnis 13
Sudėkite išvirtus makaronus.
Žingsnis 14
Keptuvėje sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 15
Padėkite spagečius į gražią lėkštę! Atlikta!
Kategorijos