Publikavimo data: 2025-08-17
Spagečiai su švelnia kalakutiena
Manoma, kad spagečių gimtinė yra Italija, nes Pontedasio mieste yra muziejus, kuriame saugoma daugybė padažų ir pagardų receptų, taip pat 1279 m. notarinis aktas, kuriame kalbama apie "macaronis" - gaminius iš tešlos.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje iki al dente, perplaukite šaltu vandeniu, kad nesuliptų.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę su keptais svogūnais.
Žingsnis 4
Ant vidutinės ugnies kepkite mėsą, kol ji bus pusiau iškepusi, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, paskui mėsą iškepkite iki visiško iškepimo.
Žingsnis 5
Smulkiais kubeliais supjaustykite česnaką ir pačioje pabaigoje sudėkite jį į mėsą ir svogūnus, kad česnakas atskleistų savo aromatą. Tada sudėkite spagečius ir išmaišykite.
Kategorijos