Spagečiai su tofu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Spagečiai su tofu

Makaronai su tofu - tai receptas tiems, kurie mėgsta makaronus, bet retai juos gamina, nes bijo priaugti svorio. Tofu neturi cholesterolio, bet turi daug baltymų. Klasikinio tofu sudėtyje yra sojos pupelių ir vandens. Pirkdami tofu atkreipkite dėmesį į spalvą: kokybiškas tofu yra baltas; jei jis geltonas, vadinasi, buvo užšaldytas, tokio produkto geriau nevartoti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Riešutai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su tofu Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Į puodą supilkite 2 litrus vandens ir užvirinkite. Kai užvirs, sudėkite visus spagečius, kad jie būtų vėduoklės formos. Įberkite apie 10 g druskos ir neuždengę virkite ant silpnos ugnies retkarčiais pamaišydami apie 7-12 minučių. Įpilkite šaukštą augalinio aliejaus. Kai išvirs, nusausinkite juos sietelyje.

Žingsnis 2

Spagečiai su tofu Žingsnis 2
Toliau ruoškite tofu ir svogūnus. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite prieskonius (muskato riešutą, baziliką ir kalendrą), smulkiai supjaustytą česnaką ir kepkite ne ilgiau kaip 10 sekundžių. Įmaišykite svogūną ir kepkite apie 2 minutes. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą tofu ir alyvuoges ir kepkite 5-6 min. ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Spagečiai su tofu Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Sudėkite makaronus į keptuvėje esantį tofu ir gerai išmaišykite. Viską kartu kaitinkite dar apie 2 minutes. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos