Spagečiai su tofu sūriu ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Spagečiai su tofu sūriu ir daržovėmis

Tofu yra vienas seniausių produktų mūsų planetoje - Kinijoje jis žinomas jau prieš 2000 metų. Tofu mėgstamas dėl didelio baltymų ir maistingųjų medžiagų kiekio bei itin mažo kaloringumo - 100 gramų tenka tik 70 kcal. Pats tofu beveik neturi skonio, todėl jį galima naudoti su kitais maisto produktais, pavyzdžiui, makaronais. Tofu makaronai patiks ne tik tiems, kurie stebi savo figūrą arba yra apriboję mėsos vartojimą, bet ir visiems kitiems.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Spagečiai su tofu sūriu ir daržovėmis Žingsnis 1
Marinuokite tofu. Į gilų dubenį supilkite sojų padažą, suberkite sutrintą česnaką, pabarstykite žolelių prieskoniais. Viską sumaišykite ir sudėkite tofu į dubenį su marinatu. Palikite marinuotis 3 valandas.

Žingsnis 2

Spagečiai su tofu sūriu ir daržovėmis Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir užvirkite ant didelės ugnies. Kai vanduo užvirs, sudėkite spagečius ir virkite 8-12 minučių, priklausomai nuo gamintojo, retkarčiais pamaišydami. Kai spagečiai išvirs, nuimkite nuo ugnies ir nusausinkite naudodami sietelį.

Žingsnis 3

Spagečiai su tofu sūriu ir daržovėmis Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Į keptuvę supilkite aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir paprikas ir pradėkite juos kepti. Po 2 minučių daržoves pasūdykite ir papipirinkite, sudėkite į jas tofu ir kepkite, kol tofu taps auksinės spalvos. Tada į keptuvę sudėkite spagečius ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos