Publikavimo data: 2024-03-31
Spagečiai su troškiniu
Paruoškite pagal mūsų spagečių su troškiniu ir Dižono garstyčiomis receptą, kuris suteiks patiekalui pikantiško ir išraiškingo skonio. Paprasti ingredientai puikiai dera tarpusavyje, o tokiai vakarienei ar antrajam patiekalui paruošti nereikia daug laiko. Patiekalui rinkitės kokybiškus produktus ir jautienos troškinį, kuriame yra daug mėsos, kitaip stiklainyje bus daug riebalų.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Užvirinkite vandenį, suberkite spagečius ir virkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes. Tada makaronus nusausinkite arba nusausinkite nuvarvintus į sietelį.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūnus taip, kaip jums patinka, ir sudėkite juos į įkaitintą keptuvę. Nepamirškite į ją įpilti šiek tiek augalinio aliejaus. Kepkite svogūnus, kol jie taps permatomi.
Žingsnis 3
Sudėkite troškinį į svogūnus, sutrinkite ir gerai išmaišykite. Kai visi riebalai išsilydys, sudėkite garstyčias.
Žingsnis 4
Sudėkite spagečius į keptuvę, įberkite druskos ir pipirų, sumaišykite visus ingredientus ir uždengę dangčiu troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 5
Spagečiai su troškiniu paruošti. Patiekalą išdėliokite lėkštėse, papuoškite šviežiomis žolelėmis arba agurkų griežinėliais ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos