Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su tunu
Daugelis žmonių mano, kad spagečiai yra nesveikas maistas, nes miltai skatina sotumą. Tačiau tai nėra visiška tiesa. Kokybiški makaronai iš kietųjų kviečių, suvalgyti pirmoje dienos pusėje, priešingai, turi teigiamą poveikį organizmui. Spagečiai suteikia daug energijos, praturtina organizmą visais reikalingais vitaminais ir mikroelementais ir net pagerina nuotaiką. Kad produktas būtų dar sveikesnis, spagečius galite gaminti su tunu.
Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Virkite produktą, kol jis taps al-dente, t. y. baigkite virti porą minučių anksčiau, nei nurodyta instrukcijose.
Žingsnis 2
Paruoškite spagečius su tunu. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Sudėkite tuną, petražoles ir žievelę. Pagardinkite pipirais. Supilkite sultinį, kaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite spagečius. Išmaišykite, kaitinkite 1-2 minutes.
Kategorijos