Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su vištienos filė
Itališka virtuvė suteikia galimybę greitai paruošti skanių patiekalų, kuriuos galite drąsiai patiekti savo svečiams. Spagečiai su vištienos filė visada yra sėkmingas ir skanus derinys. Prie makaronų idealiai tinka padažas iš pomidorų jų pačių sultyse. Norint jį paruošti, reikia laikytis veiksmų sekos: vištienos filė troškinama pomidorų padaže su česnakais ir pipirais, tada sujungiama su virtais makaronais ir patiekiama į stalą.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą su vištienos filė. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite pusę augalinio aliejaus, sudėkite vištienos gabalėlius ir tarkuotą česnaką. Viską išmaišykite ir maišydami kepkite kartu apie 5 minutes. Įberkite druskos, pipirų ir paprikos, suberkite smulkintas paprikas, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 min. Tada sudėkite pomidorus. Išmaišykite, uždenkite ir virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių, kol padažas sutirštės.
Žingsnis 2
Išvirkite spagečius. Į puodą supilkite 3 litrus vandens, užvirinkite, pasūdykite, supilkite likusį augalinį aliejų ir suberkite spagečius į vandenį. Virkite pagal ant pakelio pateiktus nurodymus, kol bus al dente. Išmeskite spagečius į sietelį ir leiskite jiems nusausėti.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius su vištienos filė. Sudėkite spagečius į keptuvę su padažu ir gerai išmaišykite. Įjunkite ugnį ir 2-3 minutes pašildykite spagečius ir padažą po dangčiu.
Kategorijos