Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su vyšniniais pomidorais
Spagečiai su vyšniniais pomidorais - tai patiekalas, kuris puikiai tinka dietiniam ar vegetariškam valgiaraščiui. Švelniai paskrudinti pomidorai suteiks makaronams išskirtinio skonio. Sūris, balzaminis actas ir petražolių žalumynai suteiks papildomų skonio akcentų. Gerai, jei daržovės ir žalumynai yra naminiai, tada spagečiai išeis dar skanesni ir sveikesni. Jei norite, kad patiekalas būtų spalvingesnis, naudokite skirtingų spalvų vyšninius pomidorus.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Spagečius virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol jie taps al dente (7-10 minučių). Tada nusunkite skystį. Galite naudoti durklą.
Žingsnis 2
Kol spagečiai verda, pradėkite ruošti padažą. Įkaitinkite keptuvę, sudėkite sviestą ir leiskite jam ištirpti. Svieste pakepinkite česnaką. Sudėkite vyšnias ir maišydami kepkite 7-10 minučių. Tada įberkite druskos, cukraus, pipirų, alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto. Išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Žingsnis 3
Paruoškite spagečius patiekimui. Sudėkite spagečius į keptuvę su skrudintomis vyšniomis, suberkite petražoles, pabarstykite tarkuotu sūriu ir išmaišykite.
Kategorijos