Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su vyšniniais pomidorais ir parmezanu
Spagečiai su pomidorais yra paprastas ir sotus patiekalas, tačiau kartu lengvai virškinamas. Makaronai ir pomidorai yra pagrindas, kurį galima gražiai ir skaniai išpuoselėti. Pavyzdžiui, pomidorus trintuvu paverskite tyre, stambiai arba smulkiai supjaustykite, naudokite vyšninius arba saulėje džiovintus pomidorus. Kviečiame eksperimentuoti su papildomais ingredientais. Į makaronus visada galite įdėti mėgstamų prieskonių, mėsos, daržovių, žolelių ar riešutų. Pagrindinė taisyklė - spagečius virti tol, kol jie bus al dente.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, riešutus, bazilikus, česnakus ir pomidorus. Pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir sumaišykite, švelniai paspausdami, kad vyšnios išleistų sultis.
Žingsnis 2
Paruoškite spagečius. Įdėkite spagečius į verdantį vandenį ir virkite, kol jie bus al dente, t. y. kol šiek tiek sukietės. Maždaug 7-8 minutes. Nusausinkite, sumaišykite makaronus su pomidorų padažu ir išmaišykite.
Kategorijos