Publikavimo data: 2024-05-26
Spagečiai su vyšniniais pomidorais multicooker keptuvėje
Spagečiai daugiafunkcinėje keptuvėje yra patiekalas, kurį lengvai įvaldo net paauglys. Svarbiausia teisingai nustatyti režimą ir laikytis gaminimo instrukcijų. Patiekalą galima papildyti šviežiomis daržovėmis, sūriu, mėsa ar žuvimi. Rinkdamiesi makaronus pirmenybę teikite kietųjų kviečių rūšims. Jie gerai išlaiko formą ir yra naudingi sveikatai: praturtina organizmą vitaminais A ir E, didina darbingumą ir padeda pašalinti kenksmingą cholesterolį.
Žingsnis 1
Paruoškite spagečius. Į multicookerio indą supilkite vandenį, įjunkite prietaiso režimą "Kepti", palaukite, kol skystis užvirs, pasūdykite. Sudėkite spagečius, leiskite jiems šiek tiek prisigerti skysčio, tada produktus visiškai panardinkite. Uždarykite dangtį, įjunkite programą "Makaronai" ir nustatykite laikmatį 10 minučių.
Žingsnis 2
Kol spagečiai verda, paruoškite padažą. Sumaišykite smulkintą česnaką su bazilikais ir alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Baigkite virti spagečius. Baigę virti, nusunkite likusį skystį, aptepkite spagečius padažu ir ant viršaus uždėkite vyšnių skilteles. Uždarykite daugiafunkcinę keptuvę, įjunkite prietaisą į "Troškinimo" režimą, nustatykite laikmatį 10 minučių.
Kategorijos