Publikavimo data: 2025-08-17
Spaghetti flotti su vyšniniais pomidorais
Skanus, nesudėtingas ir būtinas patiekalas mūsų mityboje.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą.
Žingsnis 3
Į svogūnus suberkite maltą mėsą, prieskonius ir druską. Viską sumaišykite ir kepkite ant mažos ugnies.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite pomidorus ir sudėkite į apkeptą maltą mėsą.
Žingsnis 5
Troškinkite apie 10-15 minučių ant silpnos ugnies, galite įpilti šiek tiek vandens.
Žingsnis 6
Kol faršas troškinasi, išvirkite spagečius, sudėkite juos į keptuvę su faršu ir gerai išmaišykite. Po 5 minučių išjunkite ugnį. Spagečiai paruošti, gero apetito!
Kategorijos