Spanguolių ir grietinėlės desertas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Spanguolių ir grietinėlės desertas

Spanguolių desertas - skanus, sotus ir sveikas patiekalas. Varškę galima pakeisti minkštu kreminiu sūriu arba rikota. Jei naudojamos šaldytos uogos, jas reikia lėtai atitirpinti. Spanguolių nereikėtų užpilti verdančiu vandeniu ar naudoti mikrobangų krosnelės. Geriausia uogas išimti iš šaldiklio ir palikti kambario temperatūroje.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Spanguolių ir grietinėlės desertas Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Į dubenį sudėkite varškę, jogurtą, rūgštynes ir spanguoles. Naudodami trintuvą paverskite juos vientisa mase. Sudėkite cukraus pudrą ir grietinėlę, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Spanguolių ir grietinėlės desertas Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Šaukštu išpilstykite desertą į stiklines ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos