Publikavimo data: 2025-08-18
Spanguolių ir grietinėlės desertas
Spanguolių desertas - skanus, sotus ir sveikas patiekalas. Varškę galima pakeisti minkštu kreminiu sūriu arba rikota. Jei naudojamos šaldytos uogos, jas reikia lėtai atitirpinti. Spanguolių nereikėtų užpilti verdančiu vandeniu ar naudoti mikrobangų krosnelės. Geriausia uogas išimti iš šaldiklio ir palikti kambario temperatūroje.
Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Į dubenį sudėkite varškę, jogurtą, rūgštynes ir spanguoles. Naudodami trintuvą paverskite juos vientisa mase. Sudėkite cukraus pudrą ir grietinėlę, gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Baigkite gaminti patiekalą. Šaukštu išpilstykite desertą į stiklines ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos