Publikavimo data: 2025-08-20
Spanguolių kąsneliai slėginiame puode
Spanguolių morsai turi daug vitaminų ir naudingų savybių, todėl karštą vasaros dieną gali numalšinti troškulį, o šaltą žiemą sušildyti prisiminimais apie vasarą. Jei norite įvairesnio skonio ir didesnės naudos, į spanguoles įmaišykite kitų uogų, pavyzdžiui, spanguolių ar serbentų. Mors yra kone svarbiausias gėrimas ant stalo nuo senovės Rusijos laikų. Jis buvo patiekiamas per vestuves ir įvairias šventes. Ir net po daugelio metų šis gėrimas vis dar džiugina.
Žingsnis 1
Paruoškite spanguoles. Sudėkite spanguoles į maišytuvo indą ir sumaišykite iki vientisos masės. Pertrinkite spanguoles per smulkų sietelį.
Žingsnis 2
Paruoškite kąsnelius. Į greitpuodį supilkite vandenį, užvirinkite ir sudėkite spanguolių tyrę. Išmaišykite. Po 3 minučių suberkite cukrų ir vėl išmaišykite. Uždarykite dangtį ir slėginės viryklės vožtuvą ir virkite 5 minutes, tada išjunkite kaitrą, leiskite morsams atvėsti ir atidarykite slėginę viryklę.
Kategorijos