Spanguolių kąsneliai slėginiame puode pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Spanguolių kąsneliai slėginiame puode

Spanguolių morsai turi daug vitaminų ir naudingų savybių, todėl karštą vasaros dieną gali numalšinti troškulį, o šaltą žiemą sušildyti prisiminimais apie vasarą. Jei norite įvairesnio skonio ir didesnės naudos, į spanguoles įmaišykite kitų uogų, pavyzdžiui, spanguolių ar serbentų. Mors yra kone svarbiausias gėrimas ant stalo nuo senovės Rusijos laikų. Jis buvo patiekiamas per vestuves ir įvairias šventes. Ir net po daugelio metų šis gėrimas vis dar džiugina.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
47 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Spanguolių kąsneliai slėginiame puode Žingsnis 1
Paruoškite spanguoles. Sudėkite spanguoles į maišytuvo indą ir sumaišykite iki vientisos masės. Pertrinkite spanguoles per smulkų sietelį.

Žingsnis 2

Spanguolių kąsneliai slėginiame puode Žingsnis 2
Paruoškite kąsnelius. Į greitpuodį supilkite vandenį, užvirinkite ir sudėkite spanguolių tyrę. Išmaišykite. Po 3 minučių suberkite cukrų ir vėl išmaišykite. Uždarykite dangtį ir slėginės viryklės vožtuvą ir virkite 5 minutes, tada išjunkite kaitrą, leiskite morsams atvėsti ir atidarykite slėginę viryklę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, uogų gėrimai, šaltieji gėrimai, gėrimai be virimo, paprasti, mažai kalorijų, per 15 minučių, medaus sezonas, morsai, be bendrų alergenų, receptų knyga, gėrimai su citrina, gėrimai su medumi, morsai su uogomis

Kategorijos