Publikavimo data: 2024-03-31
Spanguolių kąsnelis su medumi
Spanguolės nuo senų laikų žinomos dėl savo gydomųjų savybių, jos stiprina imuninę sistemą, gydo kraujagysles ir stabdo uždegiminius procesus. Iš uogų, kuriose gausu askorbo rūgšties ir mikroelementų, siūlome paruošti spanguolių morsą su medumi, minimaliai termiškai apdorojant, kad gaminant neprarastumėte organizmui vertingų elementų. Spanguolių morsai su medumi gali būti gaminami tiek iš šviežių, tiek iš šaldytų uogų.
Žingsnis 1
Spanguoles sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.
Žingsnis 2
Įpilkite tyrę į puodą, užpilkite ją kambario temperatūros geriamuoju vandeniu.
Žingsnis 3
Per sietelį perkoškite gėrimą į kitą indą, į perkoštą košelę įpilkite medaus ir maišykite, kol ištirps. Gydomąjį gėrimą laikykite šaldytuve.
Kategorijos