Spanguolių morsas su juodaisiais serbentais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Spanguolių morsas su juodaisiais serbentais

"Mors" yra tradicinis rusiškas gėrimas iš cukraus, vandens ir uogų. Jį galima ruošti ištisus metus. Žiemą karštas morsas padės išvengti peršalimo ligų ir sustiprins imunitetą, o vasarą atšaldytas gėrimas - geriausias būdas numalšinti troškulį. Pagal šį receptą gaunamas vitamininis gėrimas su lengvu rūgštelės prieskoniu. Juoduosiuose serbentuose ir spanguolėse gausu vitamino C, o serbentai taip pat labai naudingi sergant kvėpavimo takų ligomis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
30 kcal.
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Spanguolių morsas su juodaisiais serbentais Žingsnis 1
Pradėkite ruošti kąsnelius. Uogų pyragą sudėkite į puodą, suberkite cukrų ir supilkite vandenį. Palaukite, kol morsas užvirs, tada nedelsdami nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Žingsnis 2

Spanguolių morsas su juodaisiais serbentais Žingsnis 2
Baigti rengimą. Perkoškite uogų sultinį, supilkite į jį anksčiau išspaustas sultis, viską išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, uogų gėrimai, šaltieji gėrimai, gėrimai be virimo, paprasti, mažai kalorijų, per 15 minučių, medaus sezonas, morsai, be bendrų alergenų, receptų knyga, gėrimai su citrina, gėrimai su medumi, morsai su uogomis

Kategorijos