Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis

Sluoksniuotos tešlos sraigės su varške ir avietėmis maloniai nustebins aviečių, švelnaus cinamono ir traškios sluoksniuotos tešlos deriniu. Pyragas su tokiu įdaru bus idealus arbatos vakarėlio pasirinkimas. Šį patiekalą galėsite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums tikrai pavyks! Sraigės geros tuo, kad kiekvieną kartą galite eksperimentuoti su įdaru. Šie kepiniai yra labai švelnūs, skanūs ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite atšildytas avietes, varškę ir cukrų.

Žingsnis 2

Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis Žingsnis 2
Paruoštą sluoksniuotą tešlą padalykite į 3 juostas ir atsargiai paskirstykite paruoštą įdarą, palikdami laisvus kraštus.

Žingsnis 3

Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis Žingsnis 3
Užspauskite tešlos kraštus, taip uždengdami įdarą.

Žingsnis 4

Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis Žingsnis 4
Švelniai susukite vamzdelius į sraigės formą. Dėkite ant kepimo skardos arba į kepimo indą ir aptepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 5

Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis Žingsnis 5
Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos