Publikavimo data: 2024-06-15
Sraigės iš sluoksniuotos tešlos su varške ir avietėmis
Sluoksniuotos tešlos sraigės su varške ir avietėmis maloniai nustebins aviečių, švelnaus cinamono ir traškios sluoksniuotos tešlos deriniu. Pyragas su tokiu įdaru bus idealus arbatos vakarėlio pasirinkimas. Šį patiekalą galėsite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums tikrai pavyks! Sraigės geros tuo, kad kiekvieną kartą galite eksperimentuoti su įdaru. Šie kepiniai yra labai švelnūs, skanūs ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Tinkamo dydžio inde sumaišykite atšildytas avietes, varškę ir cukrų.
Žingsnis 2
Paruoštą sluoksniuotą tešlą padalykite į 3 juostas ir atsargiai paskirstykite paruoštą įdarą, palikdami laisvus kraštus.
Žingsnis 3
Užspauskite tešlos kraštus, taip uždengdami įdarą.
Žingsnis 4
Švelniai susukite vamzdelius į sraigės formą. Dėkite ant kepimo skardos arba į kepimo indą ir aptepkite kiaušinio tryniu.
Žingsnis 5
Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Gero apetito.
Kategorijos