Sraigės mikrobangų krosnelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Sraigės mikrobangų krosnelėje

Iš pradžių vynuoginės sraigės buvo valgomos tik Prancūzijoje ir tik vėliau paplito visame pasaulyje kaip delikatesas. sraigių mėsa turi daug naudingų savybių, joje yra vitaminų A, B, E, cholino, kalcio, magnio ir daug žmogui gyvybiškai svarbių mikroelementų. Sraiges labai lengva ir greita paruošti mikrobangų krosnelėje. Todėl visada galite vaišinti draugus ir šeimą neįprastu skanėstu. Gero apetito!
Gaminimo laikas
4 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Sraigės mikrobangų krosnelėje Žingsnis 1
Vynuoginės sraigės paprastai parduodamos specialiame inde, skirtame kepimui. Jei sraiges įsigijote be specialaus indo, sudėkite jas į lėkštę angomis į viršų. Įdėkite sraiges į mikrobangų krosnelę ir kepkite 1-2 minutes vidutine arba vidutine galia. Patikrinkite, ar sraigės paruoštos: sviestas jų viduje turi būti visiškai ištirpęs. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, mielinės tešlos kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, bandelės, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, kiaušinių bandelės, kepiniai su kiaušiniu

Kategorijos