Publikavimo data: 2024-06-11
Sraigės mikrobangų krosnelėje
Iš pradžių vynuoginės sraigės buvo valgomos tik Prancūzijoje ir tik vėliau paplito visame pasaulyje kaip delikatesas. sraigių mėsa turi daug naudingų savybių, joje yra vitaminų A, B, E, cholino, kalcio, magnio ir daug žmogui gyvybiškai svarbių mikroelementų. Sraiges labai lengva ir greita paruošti mikrobangų krosnelėje. Todėl visada galite vaišinti draugus ir šeimą neįprastu skanėstu. Gero apetito!
Žingsnis 1
Vynuoginės sraigės paprastai parduodamos specialiame inde, skirtame kepimui. Jei sraiges įsigijote be specialaus indo, sudėkite jas į lėkštę angomis į viršų. Įdėkite sraiges į mikrobangų krosnelę ir kepkite 1-2 minutes vidutine arba vidutine galia. Patikrinkite, ar sraigės paruoštos: sviestas jų viduje turi būti visiškai ištirpęs. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos