Publikavimo data: 2024-06-22
Sraigės su bryndza
Naminiai karšti pyragaičiai lengvai suburs visą šeimą prie stalo. Juk gerti arbatą su sraigėmis pagal mūsų receptą - vienas malonumas. Patiekalas paruošiamas labai greitai ir pasižymi nepakartojamu skoniu. Pikantiška bryndza kartu su tešla primena namų jaukumą. Tokias bandeles galima pasiimti su savimi kaip užkandį, tačiau ypač skanios jos būna karštos. Šis receptas gana netrivialus, tokiais kepiniais galėsite nustebinti visus savo svečius.
Žingsnis 1
Sūrį sudėkite į dubenį ir įmuškite į jį kiaušinius. Švelniai sutrinkite sūrį šakute ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Pabarstykite lentą miltais ir lengvai iškočiokite tešlą. Paskirstykite įdarą ant tešlos, palikdami 2 cm iš vienos pusės, kad jį pritvirtintumėte. Suvyniokite tešlą į ritinį ir gerai sutvirtinkite kraštus.
Žingsnis 3
Supjaustykite vyniotinį porcijomis. Kepimo indą ištepkite sviestu arba naudokite pergamentinį popierių.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite bandeles, kol iškeps, maždaug 30-40 minučių. Kepant bandelės įgaus auksinę spalvą. Ant bandelių viršaus užberkite baltųjų ir juodųjų sezamų sėklų.
Kategorijos