Sraigės su bryndza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sraigės su bryndza

Naminiai karšti pyragaičiai lengvai suburs visą šeimą prie stalo. Juk gerti arbatą su sraigėmis pagal mūsų receptą - vienas malonumas. Patiekalas paruošiamas labai greitai ir pasižymi nepakartojamu skoniu. Pikantiška bryndza kartu su tešla primena namų jaukumą. Tokias bandeles galima pasiimti su savimi kaip užkandį, tačiau ypač skanios jos būna karštos. Šis receptas gana netrivialus, tokiais kepiniais galėsite nustebinti visus savo svečius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
313 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės su bryndza Žingsnis 1
Sūrį sudėkite į dubenį ir įmuškite į jį kiaušinius. Švelniai sutrinkite sūrį šakute ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sraigės su bryndza Žingsnis 2
Pabarstykite lentą miltais ir lengvai iškočiokite tešlą. Paskirstykite įdarą ant tešlos, palikdami 2 cm iš vienos pusės, kad jį pritvirtintumėte. Suvyniokite tešlą į ritinį ir gerai sutvirtinkite kraštus.

Žingsnis 3

Sraigės su bryndza Žingsnis 3
Supjaustykite vyniotinį porcijomis. Kepimo indą ištepkite sviestu arba naudokite pergamentinį popierių.

Žingsnis 4

Sraigės su bryndza Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite bandeles, kol iškeps, maždaug 30-40 minučių. Kepant bandelės įgaus auksinę spalvą. Ant bandelių viršaus užberkite baltųjų ir juodųjų sezamų sėklų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos