Publikavimo data: 2024-06-22
Sraigės su brynza ir krapais
Paruošta sluoksniuota tešla yra būtina kiekvienai šeimininkei, kai norisi skanių kepinių, bet neturite laiko jiems paruošti. Ją galima naudoti tiek saldiems, tiek pikantiškiems kepiniams. Bet kuris iš jų išeis skanus. Patiekalus iš tokios sluoksniuotos tešlos paruoškite greitai, todėl receptus galėsite naudoti, kai svečiai jau beveik prie durų slenksčio. Viena iš paprastų kepinių rūšių yra orkaitėje kepta sraigė su brynza ir krapais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus ir sumaišykite juos su brynza.
Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, maždaug dvigubai didesnę. Supjaustykite lygiomis dalimis ir sudėkite įdarą.
Žingsnis 3
Įdarytą tešlą iškočiokite į vamzdelį ir formuokite sraiges. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Vištienos trynį atskirkite nuo kiaušinio baltymo. Kiaušinio trynį suplakite ir juo aptepkite sraiges. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklų.
Žingsnis 4
Kepkite sraiges iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Žingsnis 5
Paruoštus kepinius patiekite iš karto.
Kategorijos