Publikavimo data: 2024-06-22
Sraigės su brynza ir žolelėmis
Sraigės su brynza ir žalumynais pradžiugins jus subtiliu sūrios brynzos ir žalumynų deriniu. Šis pyragas jus nudžiugins puikiu skoniu, taps visaverčiu patiekalu ir nustebins greitu paruošimu. Tokias "sraiges" galima kepti darbo dienomis po darbo, nes jos užima mažiausiai laiko ir gaminamos labai paprastai. Su įdaru galite eksperimentuoti, kiek tik norite. Jas galite pripildyti kepta malta mėsa, kiaušiniais ir svogūnais, bulvių koše, vištiena ir ryžiais, špinatais ir feta.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite susmulkintą česnaką, bryndzą ir smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 3
Paruoštą sluoksniuotą tešlą padalykite į 4 dalis ir atsargiai paskirstykite įdarą ant kiekvienos dalies, palikdami laisvus kraštus.
Žingsnis 4
Suvyniokite juosteles į vamzdelius ir susukite į sraiges. Suktinukus aptepkite kiaušiniu.
Žingsnis 5
Kepkite 20-30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Žingsnis 6
Šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.
Kategorijos