Sraigės su brynza ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sraigės su brynza ir žolelėmis

Sraigės su brynza ir žalumynais pradžiugins jus subtiliu sūrios brynzos ir žalumynų deriniu. Šis pyragas jus nudžiugins puikiu skoniu, taps visaverčiu patiekalu ir nustebins greitu paruošimu. Tokias "sraiges" galima kepti darbo dienomis po darbo, nes jos užima mažiausiai laiko ir gaminamos labai paprastai. Su įdaru galite eksperimentuoti, kiek tik norite. Jas galite pripildyti kepta malta mėsa, kiaušiniais ir svogūnais, bulvių koše, vištiena ir ryžiais, špinatais ir feta.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės su brynza ir žolelėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 2

Sraigės su brynza ir žolelėmis Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite susmulkintą česnaką, bryndzą ir smulkiai supjaustytas žoleles.

Žingsnis 3

Sraigės su brynza ir žolelėmis Žingsnis 3
Paruoštą sluoksniuotą tešlą padalykite į 4 dalis ir atsargiai paskirstykite įdarą ant kiekvienos dalies, palikdami laisvus kraštus.

Žingsnis 4

Sraigės su brynza ir žolelėmis Žingsnis 4
Suvyniokite juosteles į vamzdelius ir susukite į sraiges. Suktinukus aptepkite kiaušiniu.

Žingsnis 5

Sraigės su brynza ir žolelėmis Žingsnis 5
Kepkite 20-30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Žingsnis 6

Sraigės su brynza ir žolelėmis Žingsnis 6
Šiek tiek atvėsinkite ir sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos