Publikavimo data: 2024-06-22
Sraigės su bulvėmis iš tešlos
Bulvių patiekalų variacijų yra daugybė. Bulvės būna keptos, virtos, keptos, tarkuotos ir t. t. Ar kada nors teko ragauti bulvių, įvyniotų į tešlą? Šias sultingas sraiges galima patiekti su barščiais arba padėti ant stalo kaip atskirą patiekalą, kaip užkandį.
Žingsnis 1
Išvirkite bulves, atvėsinkite ir nulupkite. Kol bulvės verda, smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite faršą, bulves (prieš tai jas sutrinkite), žoleles, papriką ir druską.
Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir sudėkite įdarą. Tolygiai paskirstykite įdarą, palikdami 1 tešlos kraštą nepaliestą.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į ritinį. Peiliu supjaustykite vienodais 3-4 cm pločio gabalėliais.
Žingsnis 5
Perkelkite sraiges į kepimo skardą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
Žingsnis 6
Leiskite sraigėms šiek tiek atvėsti ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos