Publikavimo data: 2024-06-22
Sraigės su cukrumi ir cinamonu
Šiltas, saldus ir šiek tiek aštrus aromatas per kelias minutes pasklis po namus ir privers namiškius susirinkti virtuvėje. Kas gi nemėgsta šviežių, naminių kepinių, ypač tų, kurie paruošti su gera nuotaika ir malonumu.
Žingsnis 1
Tešlą per visą perimetrą aptepkite sviestu. Pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
Žingsnis 2
Tešlą su cukrumi ir cinamonu iškočiokite į ne per siaurą kepaliuką. Supjaustykite vienodais gabalėliais.
Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite likusiu sviestu ir sudėkite į jį bandeles. Pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepimo temperatūra - 200 laipsnių. Kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 4
Saldžios keksiukų sraigės jau paruoštos. Leiskite joms šiek tiek atvėsti ir patiekite su arbata arba kava.
Kategorijos