Sraigės su kriauše ir cinamonu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Sraigės su kriauše ir cinamonu

Sraigės su kriauše ir cinamonu nustebins minkštos kriaušės, pikantiško cinamono ir švelnios sluoksniuotos tešlos deriniu. Tešla su šiuo įdaru puikiai tiks arbatos vakarėliui. Šį patiekalą galėsite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Kriaušę galite pakeisti obuoliais arba bet kokiais vaisiais, o sraiges aptepti glajumi pagal savo skonį. Šie kepiniai labai švelnūs, skanūs ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
48 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės su kriauše ir cinamonu Žingsnis 1
Kriaušę supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Sraigės su kriauše ir cinamonu Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite griežinėliais pjaustytą kriaušę, cinamoną, vanilinį cukrų ir krakmolą.

Žingsnis 3

Sraigės su kriauše ir cinamonu Žingsnis 3
Paruoštą sluoksniuotą tešlą padalykite į 3 juostas ir atsargiai išdėliokite paruoštą įdarą.

Žingsnis 4

Sraigės su kriauše ir cinamonu Žingsnis 4
Į kiekvienos juostelės vidurį atsargiai dėkite paruoštą įdarą.

Žingsnis 5

Sraigės su kriauše ir cinamonu Žingsnis 5
Suvyniokite juosteles į vamzdelius. Paimkite pergamentą ir apvyniokite vamzdelius sraigės forma nuo vidurio iki kraštų. Aptepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 6

Sraigės su kriauše ir cinamonu Žingsnis 6
Kepkite 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Sraiges apliekite glajumi arba apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos