Publikavimo data: 2024-06-12
Sraigės su kriauše ir cinamonu
Sraigės su kriauše ir cinamonu nustebins minkštos kriaušės, pikantiško cinamono ir švelnios sluoksniuotos tešlos deriniu. Tešla su šiuo įdaru puikiai tiks arbatos vakarėliui. Šį patiekalą galėsite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Kriaušę galite pakeisti obuoliais arba bet kokiais vaisiais, o sraiges aptepti glajumi pagal savo skonį. Šie kepiniai labai švelnūs, skanūs ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Kriaušę supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite griežinėliais pjaustytą kriaušę, cinamoną, vanilinį cukrų ir krakmolą.
Žingsnis 3
Paruoštą sluoksniuotą tešlą padalykite į 3 juostas ir atsargiai išdėliokite paruoštą įdarą.
Žingsnis 4
Į kiekvienos juostelės vidurį atsargiai dėkite paruoštą įdarą.
Žingsnis 5
Suvyniokite juosteles į vamzdelius. Paimkite pergamentą ir apvyniokite vamzdelius sraigės forma nuo vidurio iki kraštų. Aptepkite kiaušinio tryniu.
Žingsnis 6
Kepkite 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Sraiges apliekite glajumi arba apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės.
Kategorijos