Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis

Sraiges su bulvėmis iš sluoksniuotos tešlos yra stebėtinai lengva paruošti. Jos būna labai skanios ir aromatingos. Sraigės su bulvėmis vartojamos ir šaltos, ir karštos. Šį patiekalą galėsite paruošti, net jei neseniai susipažinote su kepimu. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Su įdaru galite eksperimentuoti, kiek tik norite. Jį galite pripildyti malta kepta mėsa, kiaušiniais ir svogūnais, bulvių koše, vištiena ir ryžiais, špinatais ir feta.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis Žingsnis 1
Virtas bulves sutrinkite šakute į atitinkamo dydžio indą. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Sumaišykite bulves, svogūnus, kiaušinį ir prieskonius iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis Žingsnis 2
Paruoštą įdarą tolygiai paskirstykite ant atšildytos sluoksniuotos tešlos, palikdami laisvą kraštą.

Žingsnis 3

Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į vamzdelį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.

Žingsnis 4

Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis Žingsnis 4
Kepkite 20-30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Žingsnis 5

Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis Žingsnis 5
Paruoštas sraiges su bulvėmis sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos