Publikavimo data: 2024-06-22
Sraigės su sluoksniuotos tešlos bulvėmis
Sraiges su bulvėmis iš sluoksniuotos tešlos yra stebėtinai lengva paruošti. Jos būna labai skanios ir aromatingos. Sraigės su bulvėmis vartojamos ir šaltos, ir karštos. Šį patiekalą galėsite paruošti, net jei neseniai susipažinote su kepimu. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Su įdaru galite eksperimentuoti, kiek tik norite. Jį galite pripildyti malta kepta mėsa, kiaušiniais ir svogūnais, bulvių koše, vištiena ir ryžiais, špinatais ir feta.
Žingsnis 1
Virtas bulves sutrinkite šakute į atitinkamo dydžio indą. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Sumaišykite bulves, svogūnus, kiaušinį ir prieskonius iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoštą įdarą tolygiai paskirstykite ant atšildytos sluoksniuotos tešlos, palikdami laisvą kraštą.
Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą į vamzdelį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
Žingsnis 4
Kepkite 20-30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Žingsnis 5
Paruoštas sraiges su bulvėmis sudėkite į lėkštę. Mėgaukitės.
Kategorijos