Publikavimo data: 2024-06-15
Sraigės su sluoksniuotos tešlos želė
Sraigės su sluoksniuotos tešlos želė pagal šį receptą gaunasi labai skanios. Dėl ingredientų derinio šis konditerijos gaminys įgauna karamelės atspalvį. Tokios bandelės puikiai tinka kaip lengvi pusryčiai ar greitas užkandis. Šį patiekalą galėsite paruošti, net jei su kepimu susipažinote neseniai. Želę galite pakeisti uogiene, o sraiges aptepti glajumi pagal savo skonį. Šie kepiniai labai švelnūs, skanūs ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Pusę paruoštos sluoksniuotos tešlos tolygiai aptepkite uogiene, šiek tiek toliau nuo krašto.
Žingsnis 2
Atsargiai susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 5 vienodus gabalėlius.
Žingsnis 3
Supjaustytas sraiges sudėkite ant kepimo skardos. Viršų patepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite cukrumi.
Žingsnis 4
Kepkite bandeles iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių. Paruoštas sraiges sudėkite į tinkamą lėkštę ar lentą. Leiskite joms šiek tiek atvėsti.
Kategorijos