Sraigės su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Sraigės su šonine

Paruošta sluoksniuota tešla yra būtina kiekvienai šeimininkei, kai norisi skanių kepinių, bet neturite laiko jiems paruošti. Ją galima naudoti tiek saldiems, tiek pikantiškiems kepiniams. Bet kuris iš jų išeis skanus. Patiekalus iš tokios sluoksniuotos tešlos paruoškite greitai, todėl receptus galėsite panaudoti svečiams pasibeldus į duris. Viena iš paprastų kepinių rūšių yra orkaitėje keptos sraigės su šonine.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
328 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės su šonine Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, maždaug dvigubai didesnę. Ant tešlos sudėkite šoninę. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Sraigės su šonine Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą ir šoninę į tvirtą ritinį.

Žingsnis 3

Sraigės su šonine Žingsnis 3
Supjaustykite tešlos ritinį vienodais gabalėliais.

Žingsnis 4

Sraigės su šonine Žingsnis 4
Sudėkite gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Išplakite vištos kiaušinį ir juo aptepkite sraiges.

Žingsnis 5

Sraigės su šonine Žingsnis 5
Kepkite sraiges iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Žingsnis 6

Sraigės su šonine Žingsnis 6
Paruoštus kepinius patiekite iš karto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos