Publikavimo data: 2025-08-18
Sraigės su sultenėmis ir cukranendrių cukrumi
Paruošti apetitą žadinančias saldžias bandeles savo rankomis labai paprasta. Tam reikia paimti paruoštos sluoksniuotos tešlos. Įdarui naudosime sultenių ir cukranendrių cukraus. Tačiau galite dėti visko, ko tik norite: riešutų, cukruotų vaisių, džiovintų vaisių, uogienės ar džemo. Sluoksniuotos tešlos sraigės su cukranendrių cukrumi ir rūgštynėmis pripildys jūsų namus nepakartojamų skonių. Šis naminis kepinys tikrai suburs prie stalo visą šeimą, ypač sraigės patiks vaikams!
Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite į 3-4 mm storio stačiakampį. Apibarstykite tešlą cukranendrių cukrumi ir ant viršaus tolygiai paskleiskite sultenes.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą ir įdarą į tvirtą ritinį. Suktinuką supjaustykite 2-3 cm pločio gabalėliais. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite ant jos sraiges, palikdami tarp jų tarpus. Uždenkite švariu rankšluosčiu ir palikite 15 minučių šiltoje vietoje, kad iškeptų.
Žingsnis 3
Tada siųskite sraiges į orkaitę ir kepkite 20-25 minutes 180 °C temperatūroje.
Žingsnis 4
Sraigės su sultenėmis ir cukranendrių cukrumi paruoštos. Gero apetito!
Kategorijos