Publikavimo data: 2024-06-15
Sraigės su sūriu ir žolelėmis
Sraigės su sūriu ir žolelėmis maloniai nustebins subtiliu sūrio ir žolelių deriniu. Kepiniai su šiuo įdaru puikiai tiks užkandžiams ar pusryčiams. Šį patiekalą galėsite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Su įdaru galite eksperimentuoti kiek tik norite. Įdarą galite įpilti kepta malta mėsa, kiaušiniais ir svogūnais, bulvių koše, vištiena ir ryžiais, špinatais ir feta.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Tinkamo dydžio inde sumaišykite kiaušinį, sūrį ir smulkiai supjaustytas žoleles.
Žingsnis 3
Paruoštą sluoksniuotą tešlą padalykite į 3 juostas.
Žingsnis 4
Į kiekvienos juostelės vidurį atsargiai dėkite paruoštą įdarą.
Žingsnis 5
Suvyniokite juosteles į vamzdelius. Paimkite pergamentą ir apvyniokite vamzdelius sraigės forma nuo vidurio iki kraštų. Pabarstykite sraigę sezamo sėklomis.
Žingsnis 6
Kepkite 20-30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Gero apetito.
Kategorijos