Sraigės su svogūnais ir šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sraigės su svogūnais ir šonine

Paruošta sluoksniuota tešla yra būtina kiekvienai šeimininkei, kai norisi skanių kepinių, bet neturite laiko jiems paruošti. Ją galima naudoti tiek saldiems, tiek pikantiškiems kepiniams. Bet kuris iš jų išeis skanus. Patiekalus iš tokios sluoksniuotos tešlos paruoškite greitai, todėl receptus galėsite naudoti, kai svečiai jau beveik prie durų slenksčio. Viena iš paprastų kepinių rūšių yra orkaitėje keptos sraigės su svogūnais ir šonine.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sraigės su svogūnais ir šonine Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir šoninę. Sumaišykite juos giliame dubenyje, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Sraigės su svogūnais ir šonine Žingsnis 2
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, maždaug dvigubai didesnę. Ant tešlos sudėkite šoninę ir svogūnus.

Žingsnis 3

Sraigės su svogūnais ir šonine Žingsnis 3
Suvyniokite tešlą ir šoninę į tvirtą ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais. Sudėkite gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Išplakite vištos kiaušinį ir juo aptepkite sraiges.

Žingsnis 4

Sraigės su svogūnais ir šonine Žingsnis 4
Kepkite sraiges iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Žingsnis 5

Sraigės su svogūnais ir šonine Žingsnis 5
Paruoštus kepinius patiekite iš karto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos