Publikavimo data: 2024-06-15
Sraigių bandelės iš sluoksniuotos tešlos su kremu
Naminė sluoksniuota tešla buvo ir bus mėgstama visų kartų vaikų. Tokio renginio nepraleis ir suaugusieji! Erdvios, švelnios ir apetitiškos sraigių bandelės, labai panašios į cinnabonus (amerikietiškas cinamono bandeles su sviesto kremu). Sluoksniuotą tešlą reikėtų iš anksto atitirpinti, kad su ja būtų lengviau dirbti. Tačiau čia pagrindinis vaidmuo tenka kremui, kurį labai svarbu tinkamai paruošti! Jis gaminamas iš pieno, vištų kiaušinių ir cukraus!
Žingsnis 1
Į puodą arba keptuvę suberkite cukrų ir įmuškite du vištų kiaušinius.
Žingsnis 2
Supilkite pieną ir maišykite visus ingredientus, kol ištirps cukraus kristalai. Mišinį plakite, kol lengvai suputos.
Žingsnis 3
Į mišinį įberkite šiek tiek miltų ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir nuolat maišykite. Kai tik skystis užvirs, nedelsdami sumažinkite ugnį ir toliau maišykite. Kremas bus paruoštas, kai mišinys gerai sutirštės.
Žingsnis 4
Ant švaraus paviršiaus iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Tešlos lakštą gausiai aptepkite kremu.
Žingsnis 5
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant viršaus dėkite bandeles šonu į viršų ir patepkite kiaušinio tryniu, kad geriau paruduotų. Kepkite sraigių bandeles 25 minutes iki 180C įkaitintoje orkaitėje. Kai bandelės bus iškepusios, ištraukite skardą iš orkaitės ir palikite atvėsti.
Žingsnis 7
Ant kepimo skardos padėkite pergamento lakštą. Ant jo sudėkite bandeles. Kepkite sraigių bandeles 20 minučių iki 180C įkaitintoje orkaitėje. Kai sraigių bandelės paruduos, jos bus paruoštos!
Kategorijos