Publikavimo data: 2024-06-15
Sraigių bandelės su kremu
Namų kepiniai visada buvo ir bus šilumos ir jaukumo simbolis. Oro, minkštos ir apetitą žadinančios sraigių bandelės, kurias galima greitai ir lengvai paruošti, visada pravers ir bus visų mėgstamos! Sraigių bandelės labai panašios į cinamonines bandeles (amerikietiškas bandeles su cinamonu ir sviesto kremu). Tačiau čia pagrindinis vaidmuo tenka kremui, kurį labai svarbu tinkamai paruošti! Tešlą galima pasigaminti ir patiems. Reikės miltų, mielių, kiaušinio, pieno, cukraus ir sviesto!
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų. Tada įmuškite vištų kiaušinius. Maišykite ir plakite mišinį, kol pasidarys putų. Kitame dubenyje ištirpinkite sviestą. Įpilkite čia anksčiau paruoštą ingredientų mišinį, tada įpilkite šilto vandens ir plakite, kol susidarys putos. Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai pakilti. Per tą laiką tešla turėtų pakilti.
Žingsnis 3
Į puodą arba keptuvę suberkite cukrų ir įmuškite du vištų kiaušinius.
Žingsnis 4
Supilkite pieną ir maišykite visus ingredientus, kol ištirps cukraus kristalai. Mišinį plakite, kol lengvai suputos. Į mišinį suberkite bulvių arba kukurūzų krakmolą ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir nuolat maišykite. Skysčiui užvirus, nedelsdami sumažinkite ugnį ir toliau maišykite. Kremas bus paruoštas, kai mišinys gerai sutirštės.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į keturias dalis. Kiekvieną dalį iškočiokite ant švaraus paviršiaus ir pabarstykite miltais. Tešlos lakštą gausiai aptepkite kremu.
Žingsnis 6
Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite sraigės bandelės ruošinį. Palikite juos 10 minučių, jie turėtų dar šiek tiek pakilti. Pabarstykite bandeles cukrumi.
Žingsnis 7
Ant kepimo skardos padėkite pergamento lakštą. Ant jo sudėkite bandeles. Kepkite sraigių bandeles 20 minučių iki 180C įkaitintoje orkaitėje. Kai sraigių bandelės paruduos, jos bus paruoštos!
Žingsnis 8
Kai bandelės šiek tiek atvės, išimkite jas iš kepimo skardos ir sudėkite į duonos krepšelį arba gražią lėkštę. Paruošta!
Kategorijos