Publikavimo data: 2024-06-11
Sraigių bandelės su varške
Ar mėgstate kepti namuose? Būtinai turėtumėte išbandyti sraigių bandelių su varške kepimą! Sraigių bandelės su varške yra puiki alternatyva parduotuvėje pirktiems kepiniams. Patiekalui kepti ne tik patys pasirinksite produktus, bet ir galėsite pridėti ką nors pagal savo skonį, pavyzdžiui, cinamono ar sultenių. Kaip papuošimas prie sraigių bandelių puikiai tiks cukraus pudra ir šviežios mėtos. Patiekite karštas arba šiek tiek atvėsintas su mėgstama arbata, kava ar morseliais.
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite šiltą pieną, mieles, druską, kiaušinį ir 3 šaukštus cukraus. Išplakite ingredientus plaktuvu iki vientisos masės. Palaipsniui į tešlą suberkite miltus. Ištirpinę sviestą, supilkite jį į dubenį. Kruopščiai išminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Leiskite tešlai pakilti 1,5-2 valandas. Tuo tarpu paruoškite įdarą ir įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 3
Sumaišykite varškę ir likusį cukrų iki vientisos masės. Įdaras paruoštas!
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į lygias dalis. Ant kiekvienos iš jų uždėkite po varškės įdaro juostelę.
Žingsnis 5
Įdarą suvyniokite į tešlą. Tuščią kraštą supjaustykite vienodo dydžio juostelėmis.
Žingsnis 6
Iš ruošinių susukite sraigių bandeles.
Žingsnis 7
Kepkite 20-25 minutes įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos