Publikavimo data: 2025-08-18
Sraigių receptas su juodaisiais serbentais
Ši neįtikėtinai puri sraigių bandelė su sultenių ir juodųjų serbentų įdaru yra labai švelnaus ir neįprasto skonio. Tokius kepinius įvertins visi jūsų namiškiai. Paruoškite šį patiekalą visai šeimai ir patiekite su karšta arbata. Nepamirštamas kepinių aromatas ilgam užpildys jūsų virtuvę. Sraigių receptas yra paprastas, atlikus visus veiksmus žingsnis po žingsnio su jo paruošimu gali susidoroti net pradedantysis.
Žingsnis 1
Serbentus nuplaukite po vėsiu vandeniu ir nusausinkite, sultenes kruopščiai nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Tešlą išilgai iškočiokite 2-4 mm storio sluoksniu. Ant vieno tešlos krašto sudėkite serbentus ir rūgštynes. Užspauskite vamzdelio kraštus ir susukite į sraigę.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Išklokite formą popieriumi ir lengvai patepkite aliejumi. Į formą sudėkite suktinukus. Leiskite jiems pastovėti 20-30 minučių.
Žingsnis 3
Dėkite suktinukus į orkaitę. Kepkite 20-30 minučių, priklausomai nuo orkaitės. Ar kepinys iškepęs, galite patikrinti dantų krapštuku. Viršų pabarstykite cukraus pudra.
Kategorijos