Publikavimo data: 2024-06-08
Subtilus raudonųjų serbentų suflė
Raudonųjų serbentų suflė tinka mėgstantiems rūgštelę. Jei nemėgstate saldžių desertų, pabandykite pasigaminti šį - jis stebėtinai subalansuotas ir sveikas, nes šiose uogose yra daug vitamino C. Be to, vienas iš privalumų yra tai, kad, palyginti su kitais desertais, ji turi mažai kalorijų.
Žingsnis 1
Uogas sutrinkite blenderio dubenyje, jei jo neturite, galite tiesiog sumalti. Tada pertrinkite per sietelį, kad pašalintumėte kauliukus. Supilkite į puodą, suberkite cukrų, įpilkite 500 ml vandens ir kaitinkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite išbrinkusią želatiną ir užvirinkite, bet neužvirkite. Šaukštu sudėkite mišinį į kremus, užpildydami juos iki pusės. Dėkite į šaldytuvą, kol sustings, maždaug 5-6 valandas.
Žingsnis 2
Paruoškite kitą želatinos porciją, užvirinkite, bet neužvirkite. Išplakite grietinėlę su cukrumi iki purumo, supilkite šiek tiek šiltą želatiną ir išmaišykite. Dėkite suflė ant sustingusios želatinos ir apibarstykite šokolado drožlėmis, palikite šaldytuve dar 2-3 valandoms.
Kategorijos