Subtilus raudonųjų serbentų suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Subtilus raudonųjų serbentų suflė

Raudonųjų serbentų suflė tinka mėgstantiems rūgštelę. Jei nemėgstate saldžių desertų, pabandykite pasigaminti šį - jis stebėtinai subalansuotas ir sveikas, nes šiose uogose yra daug vitamino C. Be to, vienas iš privalumų yra tai, kad, palyginti su kitais desertais, ji turi mažai kalorijų.
Gaminimo laikas
570 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Subtilus raudonųjų serbentų suflė Žingsnis 1
Uogas sutrinkite blenderio dubenyje, jei jo neturite, galite tiesiog sumalti. Tada pertrinkite per sietelį, kad pašalintumėte kauliukus. Supilkite į puodą, suberkite cukrų, įpilkite 500 ml vandens ir kaitinkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite išbrinkusią želatiną ir užvirinkite, bet neužvirkite. Šaukštu sudėkite mišinį į kremus, užpildydami juos iki pusės. Dėkite į šaldytuvą, kol sustings, maždaug 5-6 valandas.

Žingsnis 2

Subtilus raudonųjų serbentų suflė Žingsnis 2
Paruoškite kitą želatinos porciją, užvirinkite, bet neužvirkite. Išplakite grietinėlę su cukrumi iki purumo, supilkite šiek tiek šiltą želatiną ir išmaišykite. Dėkite suflė ant sustingusios želatinos ir apibarstykite šokolado drožlėmis, palikite šaldytuve dar 2-3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos