Publikavimo data: 2025-08-20
Suktinukas su malta mėsa ir špinatais
Šį vyniotinį visada gaminu, kai turiu tešlos likučių nuo koldūnų gaminimo. Tai neužima daug laiko.
Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į miltus įmaišykite kiaušinius, druską, augalinį aliejų ir vandenį. Viską sumaišykite ir rankomis užminkykite tešlą. Leiskite jai pastovėti 10 minučių.
Žingsnis 2
Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į maltą mėsą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į didelį stačiakampį.
Žingsnis 4
Išdėliokite maltą mėsą, ant viršaus išdėliokite špinatus.
Žingsnis 6
Padarykite 5 cm įpjovas ir sudėkite į formą. Supilkite 1 puodelį vandens ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 40 minučių.
Kategorijos