Suktinukas su malta mėsa ir špinatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Suktinukas su malta mėsa ir špinatais

Šį vyniotinį visada gaminu, kai turiu tešlos likučių nuo koldūnų gaminimo. Tai neužima daug laiko.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Suktinukas su malta mėsa ir špinatais Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į miltus įmaišykite kiaušinius, druską, augalinį aliejų ir vandenį. Viską sumaišykite ir rankomis užminkykite tešlą. Leiskite jai pastovėti 10 minučių.

Žingsnis 2

Suktinukas su malta mėsa ir špinatais Žingsnis 2
Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į maltą mėsą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Suktinukas su malta mėsa ir špinatais Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į didelį stačiakampį.

Žingsnis 4

Suktinukas su malta mėsa ir špinatais Žingsnis 4
Išdėliokite maltą mėsą, ant viršaus išdėliokite špinatus.

Žingsnis 5

Suktinukas su malta mėsa ir špinatais Žingsnis 5
Susukite jį.

Žingsnis 6

Suktinukas su malta mėsa ir špinatais Žingsnis 6
Padarykite 5 cm įpjovas ir sudėkite į formą. Supilkite 1 puodelį vandens ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos