Publikavimo data: 2024-05-26
Sultinga kiauliena su spagečiais
Kiauliena yra gana paplitusi mėsos rūšis, turinti daug naudingų savybių. Joje yra daug želatinos ir kolageno, kurie palaiko odos elastingumą ir lygumą bei puikiai veikia plaukų augimą. Reguliarus mėsos vartojimas mažina raukšlių atsiradimo riziką.
Žingsnis 1
Keptuvėje su sviestu 10 minučių pakepinkite mėsą ir svogūnus. Per tą laiką smulkiai supjaustykite papriką, sutarkuokite pomidorą, sudėkite į keptuvę su mėsa, išmaišykite ir troškinkite 3-5 min.
Žingsnis 2
Tuomet sudėkite pomidorų pastą, džiovintus bazilikus, lauro lapą ir smulkiai supjaustytas petražoles, įberkite druskos, įpilkite 100-150 g vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 40 minučių.
Žingsnis 3
Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, sudėkite į lėkštę, palikdami viduryje įdubimą mėsos padažui. Į padažo vidurį sudėkite mėsą.
Kategorijos