Sultinga kiauliena su spagečiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sultinga kiauliena su spagečiais

Kiauliena yra gana paplitusi mėsos rūšis, turinti daug naudingų savybių. Joje yra daug želatinos ir kolageno, kurie palaiko odos elastingumą ir lygumą bei puikiai veikia plaukų augimą. Reguliarus mėsos vartojimas mažina raukšlių atsiradimo riziką.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga kiauliena su spagečiais Žingsnis 1
Keptuvėje su sviestu 10 minučių pakepinkite mėsą ir svogūnus. Per tą laiką smulkiai supjaustykite papriką, sutarkuokite pomidorą, sudėkite į keptuvę su mėsa, išmaišykite ir troškinkite 3-5 min.

Žingsnis 2

Sultinga kiauliena su spagečiais Žingsnis 2
Tuomet sudėkite pomidorų pastą, džiovintus bazilikus, lauro lapą ir smulkiai supjaustytas petražoles, įberkite druskos, įpilkite 100-150 g vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 40 minučių.

Žingsnis 3

Sultinga kiauliena su spagečiais Žingsnis 3
Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, sudėkite į lėkštę, palikdami viduryje įdubimą mėsos padažui. Į padažo vidurį sudėkite mėsą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos