Sūrio maltinukų suktinukas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Sūrio maltinukų suktinukas

Šis vyniotinio receptas yra tradicinis mūsų šeimos patiekalas, jį kepdavo mano močiutė. Labai sultingas, sūrus ir toks skanus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Paruoškite faršą: dubenyje sumaišykite faršą, kiaušinį, susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą svogūną, pomidorų pastą, druską ir pipirus iki vientisos masės. Tai užtruks 10 minučių.

Žingsnis 2

Kepimo popierių pabarstykite plonu džiūvėsėlių sluoksniu, tada paskleiskite tolygų sluoksnį maltos mėsos.

Žingsnis 3

Sutarkuokite sūrį, supjaustykite pipirus kubeliais. Viską tolygiai paskirstykite ant maltos mėsos, pasūdykite ir pabarstykite paprika.

Žingsnis 4

Sūrio maltinukų suktinukas Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite ritinėlį taip: paimkite popieriaus kraštą ir atsargiai susukite ritinėlį.

Žingsnis 5

Sūrio maltinukų suktinukas Žingsnis 5
Gautą vyniotinį sudėkite į kepimo formą ant kepimo popieriaus, aptepkite sviestu (tolygiai), tada pašaukite į orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos