Publikavimo data: 2025-08-21
Sūrio maltinukų suktinukas
Šis vyniotinio receptas yra tradicinis mūsų šeimos patiekalas, jį kepdavo mano močiutė. Labai sultingas, sūrus ir toks skanus.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą: dubenyje sumaišykite faršą, kiaušinį, susmulkintą česnaką, kubeliais supjaustytą svogūną, pomidorų pastą, druską ir pipirus iki vientisos masės. Tai užtruks 10 minučių.
Žingsnis 2
Kepimo popierių pabarstykite plonu džiūvėsėlių sluoksniu, tada paskleiskite tolygų sluoksnį maltos mėsos.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį, supjaustykite pipirus kubeliais. Viską tolygiai paskirstykite ant maltos mėsos, pasūdykite ir pabarstykite paprika.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite ritinėlį taip: paimkite popieriaus kraštą ir atsargiai susukite ritinėlį.
Žingsnis 5
Gautą vyniotinį sudėkite į kepimo formą ant kepimo popieriaus, aptepkite sviestu (tolygiai), tada pašaukite į orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos