Publikavimo data: 2025-08-18
Sūrio triufelis
Belgiško šokolado ir kreminio sūrio triufelis tikriems skonio žinovams.
Žingsnis 1
Supilkite grietinėlę į puodą sunkiu dugnu ir užvirinkite. Šokoladą sudėkite į dubenį, supilkite karštą grietinėlę ir išmaišykite. Įsitikinkite, kad mišinys yra vientisas ir visas šokoladas ištirpęs. Jei šokoladas nėra visiškai ištirpęs, galite jį pulsuoti mikrobangų krosnelėje, kol visiškai ištirps.
Žingsnis 2
Taip atrodo šokoladas kaletėse.
Žingsnis 3
Tada sudėkite kreminį sūrį ir viską gerai išplakite mikseriu.
Žingsnis 4
Gautą emulsiją uždenkite maistine plėvele arba kontaktiniu maišeliu ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų, kol ji subręs. Praėjus šiam laikui suformuokite rutuliukus ir apvoliokite juos kakavoje.
Kategorijos