Tai labai skanūs saldainiai, pagaminti iš natūralių ingredientų.
Žingsnis 1
Grietinėlę pašildykite, bet neužvirinkite, supilkite pusę šokolado ir maišykite, kol šokoladas ištirps.
Žingsnis 2
Jei grietinėlės temperatūra nepakankamai aukšta, pakaitinkite ją vandens vonelėje.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka arba sutrinkite virtuviniu kombainu.
Žingsnis 4
Į šokolado ir grietinėlės mišinį sudėkite sūrį, mišinio temperatūra neturi būti aukštesnė nei 30 laipsnių, kitaip sūris pradės lydytis.
Žingsnis 5
Padalinau masę į dvi dalis, į vieną sudėjau glazūruotus grūdų rutuliukus. Galite naudoti riešutus, pvz.
Žingsnis 6
Uždenkite masę prilydoma maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Žingsnis 7
Po to, kai masė šiek tiek sukietės, iškočiokite rutuliukus ir sudėkite juos ant tefloninio ar silikoninio kilimėlio, vėl siųskite į šaldytuvą, kad sukietėtų, aš siunčiau per naktį.
Žingsnis 8
Šokoladą pakaitinkite vandens vonelėje.
Žingsnis 9
Sukietėjusius rutuliukus atsargiai pamerkite į šokoladą ir sudėkite ant silikoninio kilimėlio.
Žingsnis 10
Atlikite šią procedūrą su visais rutuliukais, jei šokoladas pradeda kietėti, ištirpinkite jį vandens vonelėje.
Žingsnis 11
Vėl siųskite į šaldytuvą, o kai apvalkalas sukietės, paskirstykite į formeles.